Print pagina

Bedrijfsprofiel

VDL Groep
VDL Steelweld is sinds 1995 onderdeel van de VDL Groep. VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabrikaten, bussen, automobielassemblage en eindproducten. In totaal maken 93 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen en met zo'n 15.000 medewerkers deel uit van dit familiebedrijf.

VDL Steelweld
VDL Steelweld is een internationaal acterende onderneming, actief op het gebied van productieautomatisering, systeembouw en parkeersystemen met vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden, Roemenië, China en India.

Wij ontwerpen, produceren en installeren gerobotiseerde productiesystemen met een breed scala aan handling-, assemblage- en verbindingstechnieken voor industriële toepassingen. Daarnaast zijn we een betrouwbare toeleverancier voor verschillende OEM’s. We produceren diverse producten, variërend van (grote) lasconstructies tot complexe mechatronische systemen. Tevens zijn we leverancier van half- en volautomatische parkeersystemen onder de naam VDL Steelweld Parkeersystemen.

Samen met onze ca. 500 gemotiveerde medewerkers leveren we op projectbasis onze producten en diensten aan tevreden klanten in een grote variëteit aan branches.

Filosofie
De bedrijfsfilosofie van VDL Steelweld is het bieden van de beste oplossingen aan onze klanten zodat er een hechte en langdurige relatie ontstaat. Dit doen we door klanten volledig te ontzorgen in hun wensen. Zie ook Beleid en strategie.

VDL Steelweld staat er bij haar klanten om bekend afspraken na te komen en hoge kwaliteit te leveren. Daardoor hebben we een betrouwbaar imago opgebouwd in onze huidige afzetmarkten.

 

 

Social Media

Meer informatie over onze
Social Media Kanalen


 
VDL Steelweld NLBrochures

VDL Groep

VDL Steelweld

Grill Opening Versterkingsfixture voor de Automobiel Industrie
FixtureFinancieel Jaarverslag

VDL Groep 2015


AGVParking systems