Print pagina

Productontwikkeling

Met verschillende technische disciplines in huis als mechatronica, electronica, hydraulica, robotica, pneumatiek, verbindingstechniek, besturingstechniek en documentatie is VDL Steelweld in staat om alle fases in productontwikkeling en uiteindelijk prototypebouw te doorlopen. Daarom is VDL Steelweld dé partner voor alle innovators die hun product op de markt willen brengen.

De mensen van onze ontwikkelingsafdeling  zijn multidiciplinair en goed opgeleid, beschikken over state-of-the-art apparatuur en software om elk project tot een goed einde te kunnen brengen. Zij maken daarbij gebruik van brede ervaring in projectmanagement, opgedaan in de automotive sector. Daardoor garanderen wij dat effectiviteit, knowhow en enthousiasme voor elke klant beschikbaar zijn bij het inschakelen van VDL Steelweld.

Onze ontwikkelingsafdeling kan terugkijken op diverse geslaagde projecten, waaronder de VDL AGV (VDL Automatic Guided Vehicle). we werken aan een toekomst, door ons verder te diversificeren en te ontwikkelen in meerdere markten.

Voor het verder uitbouwen van onze AGV business hebben we een permanent samenwerkingsverband opgericht met VDL Containersystemen onder de naam VDL Automated Vehicles. Onder deze vlag werken we aan het vergroten van de productrange via ontwikkeling, productie en verkoop van geautomatiseerde oplossingen voor heavy-duty horizontaaltransport. We leveren voertuigen die in diverse omgevingen naast de openbare weg kunnen opereren. Zie voor meer informatie www.vdlautomatedvehicles.com.