Print pagina

Werken bij VDL Steelweld

VDL Steelweld groeit. Groei jij met ons mee? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en betrokken mensen die een bijdrage kunnen leveren aan het verdere succes van ons bedrijf. Klantgerichtheid en een gezonde commerciele instelling zijn kerncompetenties binnen VDL Steelweld. 

Wij bieden uitdagende werkzaamheden in een internationale werkomgeving binnen een van de grootste familiebedrijven van Nederland. 

Geïnteresseerd? Bekijk onze openstaande vacatures.

 

Ontwikkeling
Mensen maken het verschil binnen VDL Steelweld. Daarom investeert VDL Steelweld in de ontwikkeling van talenten van haar medewerkers door o.a. het aanbieden van cursussen en opleidingen, coaching door ervaren leidinggevenden en het bieden van uitdagend werk.

VDL geeft voorkeur aan interne doorstroming binnen haar organisaties. Dit betekent dat er altijd ruimte is voor doorgroei –en  carrieremogelijkheden binnen de VDL Groep.

 

Diversiteit
Met functies uiteenlopend van Project Manager of Lasser tot Site Manager of PLC-Programmeur biedt VDL Steelweld een zeer divers scala aan functies. Binnen VDL Groep is de diversiteit nóg groter. Wat voor opleiding of achtergrond je ook hebt, VDL heeft vast een passende functie voor je. Zie ook onze VDL Steelweld vakgebieden.

 

Startersmogelijkheden
VDL Steelweld wil graag jonge professionals ontwikkelen tot volwaardige seniors in hun vakgebied. Je krijgt als starter bij VDL Steelweld dan ook direct veel verantwoordelijkheid, wat volgens onze starters leidt tot uitdaging en motivatie in hun  werk.